JIIP communicatie-event met het ministerie van SZW

Toevoegen aan Google Calendar

Jonge communicatieprofessionals in de pensioensector opgelet! Op vrijdag 16 februari organiseert JIIP, in samenwerking met het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, een evenement met als thema pensioencommunicatie. Met dit evenement willen we ruimte bieden voor jou als communicatieprofessional of geïnteresseerde JIIP’er om best practices en uitdagingen te delen met je peers.

Een van de grootste uitdagingen van de overgang naar het nieuwe pensioenstelsel is de communicatie naar deelnemers. Het ministerie heeft de campagne pensioenduidelijkheid.nl gelanceerd waarin onder andere wordt gewerkt aan het vergroten van de kennis en het vertrouwen onder deelnemers.

De ochtend staat vooral in het teken van kennisuitwisseling tussen jonge professionals uit de pensioensector die betrokken zijn bij communicatie. Tijdens dit evenement zullen communicatie-experts van het ministerie eerst uitleggen wat hun campagne inhoudt en met welke uitdagingen zij te maken hebben. Specifiek over het bereiken van de doelgroep jongeren. Vervolgens gaan de deelnemers in groepen aan de slag om na te denken hoe de sector deze doelgroep kan bereiken. Uiteindelijk worden de oplossingen gepresenteerd aan een panel van experts, waarna de panelleden met elkaar in gesprek zullen gaan. De ochtend wordt afgesloten met een lunch.

Houd jij je bezig met communicatie in de pensioensector of heb je interesse in dit onderwerp? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier.

Het programma ziet er als volgt uit:

09:30 – 10:00 uur – Inloop

10:00 – 10:05 uur – Opening door Ministerie van SZW

10:05 – 10:25 uur – Presentatie over campagneconcept door SZW

10:25 – 11:00 uur – Zelf aan de slag

11:00 – 11:10 uur – Pauze

11:10 – 11:55 uur – Panel

11:55 – 12:00 uur – Afsluiting

12:00 – 13:00 uur – Lunch

Locatie: Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Aanmelden via de website is niet meer mogelijk. Wil je bij dit evenement aanwezig zijn? Stuur dan een mail naar evenementen@jiip.nl

Activiteiten

Nieuwsbrief

Blijft op de hoogte van onze activiteiten, events en meer:

To top