Lid worden!

JIIP is hét netwerk voor de jonge mensen in de pensioensector. Ben jij bijvoorbeeld werkzaam bij een pensioenfonds of uitvoerder? Ben jij een vertegenwoordiger van de deelnemers als werkgever of werknemer in een verantwoordings- of belangenbehartigingsorgaan? Of houd jij toezicht op de sector bij de AFM, DNB of via een NGO die een oogje in het zeil houdt? Én ben je niet ouder dan 35 jaar? Dan is dit de plek voor jou om samen te komen met de toekomst van de pensioensector! 

Geld dit allemaal net niet voor jou omdat je bijvoorbeeld wel interesse hebt, maar je je in de sector plek nog niet gevonden hebt? Dan ben je ook zeer welkom om bij JIIP meer te leren over de sector achter de tweede pijler en horen van anderen jongeren dat werken aan dat solidaire vermogen voor later toch wel erg bijzonder is.  

Lid worden van het netwerk kan nu gratis via het inschrijfformulier. Aangezien JIIP nog geen eigen rechtspersoonlijkheid heeft, betreft het geen formeel lidmaatschap en zijn er geen kosten aan verbonden. Het lidmaatschap houdt in dat je op de hoogte wordt gehouden van nieuws en events, je toegang krijgt tot een netwerkpagina en subgroepen en als eerste kans hebt om je voor events aan te melden. Volg ons ook op Instagram en LinkedIn.

DD slash MM slash JJJJ
Voorwaarden

Activiteiten

Geen activiteiten gevonden.

Nieuwsbrief

Blijft op de hoogte van onze activiteiten, events en meer:

To top