Lunch webinar: Jonge bestuurders over Wtp

Toevoegen aan Google Calendar

Waar kijken jonge bestuurders naar als zij bezig zijn met de Wtp?

Woensdag 27 september organiseert JIIP een lunch webinar van 12:30 tot 13:30 uur. Tijdens deze online sessie zullen twee jonge pensioenfondsbestuurders hun ervaringen en visie op de Wet toekomst pensioen (Wtp) met ons delen en gaan we in gesprek. 

Pensioenbestuurders Shantinella Mariano (PMA, VLEP en Rijn- en Binnenvaart) en Rutger de Wit (pf Robeco) zullen in dit seminar vertellen over hun rol en op welke manier zij bezig zijn met Wtp. Na een korte presentatie van beide zal het grootste deel van het seminar uit een interactief panelgesprek bestaan. Hierin is er veel ruimte voor deelnemers aan het seminar om vragen te stellen aan beide bestuurders. 

Benieuwd hoe zij de belangen van jonge deelnemers in het nieuwe stelsel waarborgen, en of dat extra nodig is? Of over de uitdagingen die zij zien in communicatie naar deelnemers? Dan is dit een goed moment om daarachter te komen. Vragen kun je vooraf met ons delen (via het aanmeld formulier) of tijdens het seminar stellen aan de jonge bestuurders. 

We kijken ernaar uit jullie (digitaal) te zien de 27’ste! 

Schrijf je nu in via onderstaand formulier!

Aanmelden (online seminar)

DD slash MM slash JJJJ
Vragen kunnen ook gemaild worden naar evenementen@jiip.nl

Activiteiten

Nieuwsbrief

Blijft op de hoogte van onze activiteiten, events en meer:

To top