Webinar: In gesprek met Tweede Kamerlid Marijke van Beukering

Eerlijke belangenafweging met afwezige jongeren

Hoe kunnen we aan eerlijke belangenafweging doen voor pensioenvraagstukken als niet alle belangen even goed vertegenwoordigd zijn? 

Jongeren zijn een stuk minder zichtbaar in de pensioen discussie over het nieuwe stelsel, maar ook als deelnemers bij pensioenfondsen. Ze zijn niet in grote getalen georganiseerd en daarmee niet vocaal, in ieder geval niet vergeleken met de bijzonder vocale gepensioneerden. Aanwezig of niet, het uitgangspunt is dat er aan eerlijke belangenafweging gedaan moet worden wanneer er wetten en pensioenbeleid worden gemaakt. Maar hoe doe je dat dan als niet elke groep even goed vertegenwoordigd is? Over deze vraag gaan we in gesprek met Tweede Kamerlid Marijke van Beukering (D66). 

We gaan laagdrempelig (digitaal) in gesprek met elkaar. Marijke van Beukering zal haar visie op het onderwerp delen, maar er is meer dan genoeg ruimte om in gesprek te gaan. Van 19:30-20:30 uur kunnen we het onderwerp bespreken, en wie weet wat er daarna met de input gedaan kan worden!

Tot dan! 

Meld je snel aan, want er zijn gelimiteerde plekken. Je krijgt de link voor de meeting los toegestuurd een aantal dagen van te voren. 

Activiteiten

Nieuwsbrief

Blijft op de hoogte van onze activiteiten, events en meer:

To top