Het bestuur stelt zichzelf voor

Het bestuur van JIIP is compleet en bestaat uit jonge, enthousiaste mensen die zich samen inzetten om jongeren in de pensioensector met elkaar te verbinden. Het bestuur bestaat uit zes leden. De komende tijd stelt ieder bestuurslid zichzelf voor. Darinka Krul, secretaris,  Arthur van Eden, penningmeester, Steven de Bok, bestuurslid evenementen en Joyce Switzar, bestuurslid communicatie stellen zichzelf voor.

Darinka Krul – Secretaris
Ook ik mag me voorstellen als nieuw bestuurslid van JIIP en wel in de functie van secretaris! Ik ben Darinka Krul en naast mijn rol bij JIIP werkzaam bij ABN AMRO Bank, waar ik mij bezighoud met de governance van de organisatie. Hiervoor heb ik in de pensioensector gewerkt, bij een uitvoeringsorganisatie. Pensioen is me altijd blijven boeien en na afgelopen jaar de Pensioenlab Academie te hebben gedaan weet ik nog beter dat ik in deze sector actief wil blijven. Of zoals iemand mij laatst zei ‘Pensioen is jouw passie’. Daarom ben ik ook blij dat ik vanaf september als aspirant bestuurder aan de slag mag bij het ABN AMRO Pensioenfonds en zo wordt mijn rol in het JIIP-bestuur dan ook gerechtvaardigd!

Ik heb er zin in om samen met de andere enthousiaste bestuursleden JIIP verder uit te bouwen en veel mooie events te organiseren voor jullie en met jullie, want zo maken we er samen een echt netwerk van. Ik hoop jullie dan ook allemaal te zien op een van onze events en hoor daar graag meer over jouw passie voor pensioen. Hopelijk tot snel, wellicht al bij de pubquiz van aanstaande donderdag?

Arthur van Eden – penningmeester
Nu aan mij de beurt om mij te introduceren. Ik ben Arthur van Eden en ik ben met trots de nieuwe penningmeester. Nu nog eentje zonder directe inkomsten maar daar gaan we in de komende maanden aan werken om voor jullie nog mooiere events te kunnen maken. Daarnaast ga ik mij bezig houden met strategie en help ik de andere bestuursleden waar dat nodig is.

Om de rekeningen thuis te betalen ben ik portfolio manager voor de institutionele cliënten bij Van Lanschot Kempen, waar ik een focus heb op data en processen. Dit doe ik nu ongeveer twee jaar. Hiervoor heb ik bij Cardano gewerkt in verschillende rollen, van portfolio manager tot consultant, maar altijd met de pensioen sector als doorlopend thema. Samen ben ik al meer dan acht jaar bezig in deze branch!

Als er goede ideeën voor JIIP zijn, schroom niet om die te delen. Wij willen graag al jullie input gebruiken om onze organisatie zo leuk en nuttig mogelijk te maken voor iedereen (die onder 35 is). Ik hoop jullie allemaal te ontmoeten bij de aankomende events!

Steven de Bok – bestuurslid evenementen
Met veel plezier introduceer ik mezelf als een van de nieuwe bestuursleden van JIIP. Ik ben Steven de Bok en zal het komend jaar vooral verantwoordelijk zijn voor de organisatie van de events vanuit JIIP. Ik werk nu iets minder dan vijf jaar in de pensioensector, eerst als investment consultant bij Sprenkels en nu als client director bij Columbia Threadneedle. In die jaren ben ik vooral met de beleggingen van pensioenfondsen bezig geweest en heb ik ook het een en ander meegekregen over actuariaat en risicomanagement.

Wat mij opviel aan de vorige evenementen bij JIIP is dat het mensen trekt uit verschillende hoeken uit de sector. Jongeren die bijvoorbeeld werken als actuaris, als jurist, bij een uitvoeringsorganisatie, bij een vermogensbeheerder of in de politiek. Het is daarom een leuke manier om meer over de sector te leren en veel nieuwe mensen te leren kennen. Mijn doel is dan ook om komend jaar laagdrempelige evenementen te organiseren die voor zoveel mogelijk jongeren in de pensioensector interessant zijn. Ik zie jullie graag bij een van onze events! 

 

Joyce Switzar – bestuurslid communicatie
Het bestuur van JIIP is inmiddels compleet en ik ben erg enthousiast en verheugd dat ik hier onderdeel van mag uitmaken. Mijn naam is Joyce Switzar, Marketing – en communicatiespecialist in hart en nieren. Ik vervul de bestuurdersrol Communicatie bij JIIP. In mijn dagelijks leven ben ik marketing en communicatie coördinator bij SPO Nyenrode Business Universiteit. Inmiddels werk ik hier vijf jaar en in de afgelopen vijf jaar heb ik verschillende netwerkevents mogen bijwonen en organiseren en heb ik een groot aantal pensioenspecialisten, VO-leden en besturen mogen ontmoeten. Daarom ben ik zo enthousiast dat JIIP is opgericht, want veel jongeren kwam ik tijdens de events niet tegen. Tot het kick-off event van JIIP, tijdens dit evenement realiseerde ik me dat er wel degelijk jongeren in de sector werken en hier ook erg enthousiast over zijn. Wat verfrissend om hier onderdeel van uit te mogen maken. Daarom zet ik mij ook graag in als bestuurslid Communicatie voor JIIP om jongeren in de sector met elkaar te verbinden, van elkaar te leren en het vooral ook erg gezellig te hebben met elkaar. We zijn trouwens nog op zoek naar commissieleden voor de werkgroep Communicatie. Zou jij hier deel van uit willen maken, leuk! Laat het ons weten door een bericht te sturen naar info@jiip.nl.

 

Activiteiten

Geen activiteiten gevonden.

Nieuwsbrief

Blijft op de hoogte van onze activiteiten, events en meer:

To top